ÁLLAT- ÉS KÉZMŰVES TERMÉKEK VÁSÁRA
SZÍVÜGYÜNKNEK ÉREZZÜK, HOGY LEHETŐSÉGET BIZTOSÍTSUNK A TELEPÜLÉSÜNKRE ELLÁTOGATÓ GAZDÁKNAK ÁLLATÁLLOMÁNYAIK BEMUTATÁSÁRA ÉS ÉRTÉKESÍTÉSÉRE!

A Hajdúhadház Város Önkormányzata által elnyert, „Hadházi tanyáról, hadházi piacra” elnevezésű program célkitűzéseinek megvalósításával kívánjuk még hatékonyabbá tenni az állatvásárok iránti érdeklődést szélesebb körben. Szívügyünknek érezzük, hogy lehetőséget biztosítsunk a helyi és a településünkre ellátogató gazdáknak állatállományaik bemutatására és értékesítésére. Jól tudjuk, hogy a helyben lebonyolított értékesítés nagy előnye a személyesség, amikor a vásárlók bepillantást nyernek a termelés körülményeibe.
 
A program keretein belül alkalom nyílt arra, hogy a Vásártér területét speciális igényeknek megfelelően alakítsuk ki, ahol havi rendszerességgel kirakodó- és állatvásárt rendezünk, más vásárok mellett megférve és jól illeszkedve az országos állat- és kirakodóvásárokhoz. A HADHÁZTJÁJI Állatvásáron dísz- és haszonállatok, hagyományos kézműves élelmiszerek, takarmányok, dísznövények, tartási és tenyésztési gyártóit, forgalmazóit. 
A HADHÁZTÁJI Állatvásárt különböző, látványosságokban is gazdag programelemekkel színesítjük. Az állatorvosi feltételeknek eleget tévő, különleges állatállománnyal, alkalmanként változó fajtabemutatóval várja az érdeklődőket Hajdúhadház Város Önkormányzata. 
 

VÁSÁR HELYSZÍNE


 

Lábléc feletti kép (1)